Ja, als wij nog geen integratie hebben kan je nog steeds je eigen provider gebruiken om de coupons per email of SMS te versturen.
Er zijn 5 mogelijkheden:

1. Multi use coupons verdelen

Elke coupon heeft een multi use URL. Je kan die URL gebruiken in je SMS of email body.
Het is dezelfde URL voor elke sms/email.

Nadelen:
Je kunt geen aflossingen per telefoon of e-mail adres bijhouden.

Het is niet voor eenmalig gebruik. Ontvangers kunnen de e-mail of SMS delen met anderen.

Lees hier meer over de beveiliging van coupons

2. Unieke coupon codes genereren

Ga naar "integraties" en selecteer "single use codes"
Hier kan je een batch file genereren met bijvoorbeeld 10 000 unieke coupon URLS.
Je kan deze URLS gebruiken in je bestaande software om 1 URL naar 1 ontvanger te sturen door gebruik te maken van merge velden.

3. API integratie

Met onze API kan je ook single use codes genereren.
Zo kan je je eigen integratie ontwikkelen. Voor elke ontvanger kan je on-the-fly een single use code genereren en ook bijkomende informatie doorgeven (zoals naam, telefoon, email, enz.)
Het staat je toe om de aflossingen per contact te volgen.

Lees hier de API docs

4. Zapier

We hebben een Zapier integratie. Zapier heeft 2000+ apps ingebouwd die je kan verbinden met Coupontools.
Voorbeeld: Als er een nieuw contact is toegevoegd in een app, stuur dan een coupon per e-mail via Coupontools

5. Vraag een nieuwe integratie aan

Je kan ons team contacteren (info@coupontools.com) om een nieuwe integratie aan te vragen.
Wij kunnen op verzoek nieuwe integraties toevoegen in ons dashboard tegen extra kosten.
We zullen eerst een offerte maken hoeveel het zal kosten.