Artikelen over: Gamified Coupons

Kan ik een coupon instellen die meerdere keren gebruikt kan worden door meerdere gebruikers op 1 apparaat of kiosk?

Als je een coupon wilt instellen die meerdere keren gebruikt kan worden, doe dan het volgende:

Eerst moet je de kiosk modus aanzetten op je gegamificeerde coupon. Je kunt dit vinden in de spel instellingen van je coupon bouwer

Opmerking: Als je de "kiosk mode" knop niet ziet, neem dan contact op met support om deze in te schakelen in je account!

Het volgende belangrijke ding is om een redirect knop in te stellen die gelinkt is aan je coupon URL link. Om dit te doen, ga naar 'Na claimen' sectie van je coupon en zet alles uit behalve de 'Doorverwijzingsknop' optie

(OPTIONEEL)

Als je de klanten hun persoonlijke gegevens wilt laten invullen voordat ze het spel spelen, dan moet je de sociale login knop aanzetten in 'Geavanceerde instellingen' van je coupon bouwer

Als social login aan staat, zet dan datacapture aan. Hiermee kun je vragen naar hun telefoonnummer, emailadres, naam, etc... .

Nadat de klant het spel heeft gespeeld zal hij zijn email adres moeten invullen om zijn persoonlijke coupon code te krijgen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van de claim actie 'Voer persoonlijke gegevens in'

LET OP: zorg ervoor dat 'Stuur coupon naar klant na claim' aan staat, anders ontvangen ze niets op hun email.

Nadat ze op submit hebben geklikt, zullen ze een 'go back' knop zien die hen zal doorverwijzen naar de eerste pagina van de coupon (spelpagina)

Bijgewerkt op: 24/01/2022