Kan ik mijn eigen barcodes uploaden?

Ja, je kan je eigen barcodes gebruiken in combinatie met onze couponoplossing.

Als je een POS hebt waarmee je unieke barcode-waarden kunt genereren, kun je die codes in de POS genereren en uploaden in Coupontools, zodat je coupons direct scanbaar zijn in je POS.

Maak eerst je coupon met de coupon builder.

Ga naar de "Validatie methoden" onder "Na claim" en zet 'Geef je eigen geïmporteerde validatie codes weer' aan.

Een knop met de tekst 'Beheer uw eigen validatiecodes' zal direct ernaast verschijnen.

Hoe importeert men unieke barcodes?

Klik op "Importeren" om de pagina te openen waar je jouw validatiecodes kan importeren.

Hoe stel ik mijn coupon in om die barcodes weer te geven?

In de 'validatie methodes' pagina kan je "toon een barcode" activeren en het barcode formaat selecteren (bv QR code, GS1, UPCA, etc)

Hoe ziet het eruit voor consumenten die de coupon gebruiken?

Onze software zal voor elke coupon een (1) unieke barcode waarde nemen en deze op de validatie pagina weergeven. Elke coupon zal een unieke barcodewaarde weergeven.

Bijgewerkt op: 25/01/2022