Vastleggen van het gespendeerde bedrag tijdens/na validatie

Het rendement van investeringen is een van de meest kritische maatstaven om aandacht aan te besteden. Iedereen wil precies weten wat elke uitgegeven dollar oplevert. Het geld besteed waardekenmerk tijdens en na de validatie, zal je dat inzicht geven. Er zijn 2 verschillende methodes om dit te doen.

1) Bestedingswaarde tijdens validatie
Wanneer de merchant op het punt staat om de coupon te valideren op het toestel van de gebruiker, door de QR code te scannen of door de validatie app te gebruiken, wordt er een venster getoond waar uw personeel snel de bestede geldwaarde voor die klant kan invoeren. Op deze manier heb je een overzicht van voor hoeveel omzet de gegeven korting verantwoordelijk is. Dit is hoe je het instelt.

Open je coupon in de coupon builder. Navigeer naar de pagina 'na claim' (1)-> Validatiemethoden (2). Schakel de functie 'Vraag naar 'uitgegeven geld' (3) waarde tijdens validatie' in. Indien ingeschakeld, wordt er een venster getoond om het gespendeerde bedrag van die klant in te voeren. Indien actief, is deze functie standaard vereist.

Dit is hoe het er op de coupon uitziet:

Validatie met de validatie app

2) Vraag meer gebruikersgegevens na de validatie
Deze optie is te vinden net onder de 'Geld uitgegeven waarde tijdens validatie' Indien ingeschakeld, wordt er een extra formulier getoond direct na de validatie. Geen van de velden op het formulier zijn verplicht. Bekijk de schermafbeelding voor een voorbeeld.

Zo ziet het formulier er na de validatie uit.

Beide functies zijn beschikbaar in het silver en gold pakket.

Bijgewerkt op: 27/01/2022