Hoe kan ik iconen voor website, facebook, telefoon en e-mail toevoegen of verwijderen op mijn coupon?

in dit artikel zal ik je tonen hoe je de social media en andere iconen kunt verwijderen of updaten in je coupon.

Open de coupon sjabloon.

Ga naar Advanced Settings aan de linker kant van je menu.

In de Advanced Settings sectie vind je de Company and Social Media tabs.

Company

Hier kan je de URL van je website, je email adres, telefoonnummer en/of WhatsApp nummer toevoegen in de coupon. Je kan ook een extra knop toevoegen die je direct doorstuurt naar je webshop bijvoorbeeld.

Social Media

Hier kan je de social media iconen toevoegen op je coupon.

Als je deze velden leeg laat, verschijnen deze iconen NIET op je coupon.

Bijgewerkt op: 28/03/2023