Artikelen over: Loyalty Cards

Hoe kan ik punten of zegels toevoegen aan een klantenkaart?

Er zijn 3 methodes om stempels of punten aan een getrouwheidskaart toe te voegen.

1. Scannen van de QR-code van de klant

Nadat je de QR-code gescand hebt, wordt gevraagd het paswoord van de handelaar in te vullen. Het paswoord is het paswoord dat je op je locaties hebt ingesteld van die klantenkaart.

Op de volgende pagina kan je beslissen hoeveel punten of stempels de klant zal krijgen.

Nadat u op 'Verzenden' hebt geklikt, zal de klant zijn punten of stempels ontvangen

2. Gebruik onze validatie app of web URL.

Je kunt onze validatie app downloaden of surfen naar loyaltycard.mobi/merchant voor de validatie.

Log hiervoor eerst in met het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingesteld op de locaties van je loyaltycard en klik op 'ENTER CUSTOMER CODE'

De klantencode vind je op de consumenten klantenkaart onder de QR code.

3. Punten toevoegen direct op de telefoon/device van de klant.

Je kan het paswoord van de handelaar op de telefoon van de klant ingeven en direct punten toevoegen zonder een ander toestel.