Hoe kan ik de Algemene Voorwaarden van mijn Landing Page wijzigen?

Dat is makkelijk. Volg mijn voorbeeld!

Open je Landing Page builder en selecteer een template. Je kan de Algemene Voorwaarden aanpassen in de Root instellingen.

De beste manier om toegang te krijgen tot de Root instellingen is om in de footer te drukken. (1) De Algemene & Voorwaarden secties. Druk er op. De 'Edit Root' knop verschijnt boven de Landing Page. Druk op de 'edit root' knop. (2)

De root instellingen modal opent.

Layout: hier beheer je de globale instellingen van je Landing Page. Lay-out instellingen zoals tekstkleur, achtergrondkleur en padding. Dit heeft invloed op uw gehele Landing Page tenzij u iets anders heeft ingesteld voor een specifieke module. De specifieke module-instellingen hebben voorrang op de globale basisinstellingen.
Voettekst: Hier beheer je de Algemene Voorwaarden en de Powered by instellingen.