Hoe kan ik mijn POS apparaat verbinden met Coupontools om validatie tracking in te stellen?

Als je ons platform gebruikt om unieke barcodes weer te geven, ben je in staat om die in je POS apparaat te integreren.
Onze coupon zal de barcode tonen maar ons platform zal niet weten of die barcode gescand werd of niet.

Hoe validatie tracking instellen?

Via API

De POS kan een API oproep/webhook naar Coupontools sturen om de coupon als gebruikt te markeren.
De POS kan "operation=validated" naar ons systeem sturen + optioneel de waarde van het uitgegeven geld.
Deze gegevens zullen worden opgeslagen in de statistieken van de campagne.

Lees hier onze API docs:
https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks&action=updatesession

Toevoegen van een validatie knop onder de barcode

We hebben een alternatieve methode om validaties bij te houden zonder enige ontwikkelings veranderingen.
We kunnen een validatie knop toevoegen onder de barcode.
Dus de kassier kan de barcode scannen en de consument kan op de valideer knop klikken.

Bijgewerkt op: 25/01/2022