Hoe verplaats ik een bestaande coupon naar mijn subaccount?

Om een bestaande coupon te verplaatsen naar een van je coupons, ga je naar de coupon overzicht op je dashboard.
Daar klik je op de knop 'Acties' op één van de coupons die je wilt toewijzen aan je subbacount

Als je er op geklikt hebt verschijnt er een dropdown onder 'acties' met de vraag wat je er mee wilt doen. klik op de optie 'Verplaatsen'
Opmerking: je moet de subaccount al hebben aangemaakt voordat je deze actie uitvoert.

Selecteer de map van je subaccount (map heeft dezelfde naam als gebruikersnaam van de subaccount), klik op save, en je coupon is verplaatst naar de subaccount.

(OPMERKING: Als je een Brons abonnement heeft, dan is het niet mogelijk om coupons naar je subaccounts te verplaatsen. De subaccounts functie is alleen mogelijk als je een Zilver of Goud abonnement hebt)

Bijgewerkt op: 04/05/2023