Hoe stel ik een landingspagina in voor het doorsturen van unieke Coupons voor eenmalig gebruik?

De Landing Page is de perfecte tool om gebruikers om te leiden naar hun specifieke coupon voor eenmalig gebruik. Laten we er samen een opzetten!

Laten we de Landing Page builder openen. Navigeer naar 'Distributie'. Open de Landing Pages.

Druk op 'Create Landing Page' (1) en selecteer een template. Ik gebruik de fiets in mijn voorbeeld. Je Landing Page builder wordt geopend.

Laten we het huidige formulier op de Landing Page bewerken. Druk ergens in de buurt van de 'Submit' knop. (1) De 'wijzig formulier' knop verschijnt. Druk op 'wijzig formulier'. (2) Het formulier instellingen tabblad opent.

Laten we naar het tabblad 'actie' gaan. (1)

2) Selecteer welk campagnetype je wilt verspreiden via je Landing Page.
3) Selecteer eenmalig gebruik als je wilt dat het eenmalig is. Houd in gedachten dat als je wilt dat campagnes eenmalig te gebruiken zijn, je ALTIJD een uniek invoerveld moet opnemen. We komen dat later in dit artikel nog tegen.
4) Selecteer redirect als verzend type.
5) Selecteer de Coupon die je wilt linken naar deze landingspagina. Deze coupon zal worden uitgedeeld na succesvolle verzending.
6) Er verschijnt een waarschuwing. Schakel deze in voor de Coupon om eenmalig gebruik te garanderen.
7) Omdat we een campagne voor eenmalig gebruik lanceren, hebben we een uniek invoerveld nodig om te controleren op duplicaten.

In dit voorbeeld gebruiken we een telefoonnummer als verificatiemiddel, niet als verzendtype/distributiemethode. De Landing Page controleert of het telefoonnummer uniek is om de campagne voor eenmalig gebruik aan te bieden. Als het systeem het telefoonnummer herkent, krijgt hij nogmaals toegang tot dezelfde coupon.

Druk op het tabblad invoer (1). Druk op het groene '+' icoon om een invoerveld toe te voegen. (2)

Druk op de dropdown pijl om de invoer instellingen te openen.

Zoals hierboven vermeld, gebruiken we in dit voorbeeld een telefoonnummer als verificatie. Gebruikers moeten een uniek telefoonnummer invoeren om een bepaalde coupon te ontvangen. Als ze hetzelfde nummer nogmaals invoeren, zullen ze dezelfde campagne ontvangen. De Coupon wordt niet via SMS verspreid.

1) Voer een label in dat zichtbaar is boven het invoerveld op je landingspagina. Omdat we om een telefoonnummer vragen, gebruik ik 'Telefoonnummer'
2) Selecteer het invoertype. Omdat we om een telefoonnummer vragen, zet je het op 'telefoon'.
3) Maak de invoer zowel uniek als verplicht. Op deze manier controleert ons systeem op dubbels en staat het slechts één Coupon per geldig, uniek telefoonnummer toe.

Layout en Button zijn beide eenvoudig te beheren functies die voor zichzelf spreken.

Ik gebruik het 'Preview' (oog) icoon in het top menu van uw Landing Page builder.

Druk op het 'Eye' icoon en volg de instructies. Als uw inzending succesvol was, wordt u doorgestuurd naar uw Coupon voor eenmalig gebruik.

Bijgewerkt op: 24/04/2023