Hoe stel ik een landingspagina in om unieke coupons voor eenmalig gebruik per sms te versturen?

De Landing Page is de perfecte tool voor het verspreiden van coupons voor eenmalig gebruik via SMS naar unieke ontvangers. Laten we er samen een opzetten! Bekijk de video om te zien wat er allemaal mogelijk is. Volg de onderstaande richtlijnen om stap voor stap een Landing Page met een uniek sms-formulier voor eenmalig gebruik te maken.

De Landing Page is de perfecte tool voor het verspreiden van coupons voor eenmalig gebruik via SMS naar unieke ontvangers. Laten we er samen een opzetten!

Laten we de Landing Page builder openen. Navigeer naar 'Distributie'. Open de Landingspagina's.

Druk op 'Create Landing Page' (1) en selecteer een template. Ik gebruik de fiets in mijn voorbeeld. Je Landing Page builder wordt geopend.

Laten we eerst de tekst aanpassen. Druk op de tekst module op de Landing Page. (1) Selecteer 'tekst bewerken' (2) om de tekst aan te passen.

'Voer uw telefoonnummer in en claim je korting!' is mijn tekst.

Laten we nu het huidige formulier op de Landing Page bewerken. Druk ergens in de buurt van de 'Submit' knop. (1) De 'wijzig formulier' knop verschijnt. Druk op 'wijzig formulier'. (2) Het formulier instellingen tabblad opent.

1) De formulierinstellingen openen automatisch op het tabblad 'acties'.

2) Selecteer welk type campagne je gaat verspreiden via je Landing Page. Ik gebruik een Coupon.

3) Zet de instelling 'Coupontype' op eenmalig gebruik om unieke Coupons te garanderen.

4) In dit voorbeeld wordt de coupon per SMS verstuurd. Selecteer 'SMS' als 'Verzend type'.

5) Als je het Verzend type op SMS hebt gezet, verschijnt het venster 'SMS tekstinhoud'. Stel het bericht samen dat bij uw Coupon hoort. 'Geniet van je korting is van mij'

6) Als laatste druk je op 'selecteer Coupon' om een Coupon te koppelen aan je Landing Page. Dat is de Coupon die via SMS wordt verspreid als de gebruiker zijn telefoonnummer goed heeft ingevuld en op 'Submit' heeft gedrukt. Als je Coupon nog niet Single-use is, verschijnt de volgende waarschuwing. Schakel deze in om verder te gaan. (7)

Aangezien we de distributiemethode (SMS) al hebben aangegeven en dat het single-use moet zijn, is het tijd om de invoer te regelen. Aangezien SMS de enige distributiemethode is, is het invoerveld voor het telefoonnummer al weergegeven en vereist. Aangezien we werken met eenmalig gebruik, is de functie 'Uniek' noodzakelijk. Gebruikers kunnen hun telefoonnummer maar één keer gebruiken. Als ze het nog eens proberen met hetzelfde nummer, herkent het systeem het en zal die Coupon niet meer worden verstuurd.

Druk op de pijl die ik in de schermafbeelding heb aangegeven om het uitklapmenu te openen. (1). Als je Terms & Conditions aanzet, moeten gebruikers akkoord gaan met de Terms & Conditions voordat ze kunnen verzenden. Meer informatie over de configuratie van je Algemene Voorwaarden vind je in dit artikel.

Als het uitklapmenu geopend is, schakel dan 'Uniek' in. (1) Het is ook mogelijk om enkele extra invoervelden toe te voegen. Druk hiervoor op het '+ icoon'. (2)

Dit is de modal die verschijnt wanneer de gebruiker het formulier succesvol heeft verzonden. Je kunt de titel en het bericht aanpassen. Het is ook mogelijk om een redirection knop op de modal te tonen.

"Gefeliciteerd! Is mijn titel. Mijn tekst is: 'Uw Coupon is onderweg.'

Het is ook mogelijk om de hele opmaak van het formulier en de knop te veranderen. Dat zijn eenvoudig te beheren functies. Ik hou het bij de huidige layout.

Tijd voor een voorbeeld!

Druk op het 'oog icoon' rechts boven de Landing Page. (1) De Landing Page opent zich. Voer uw telefoonnummer in, druk op submit en je ontvangt je Coupon via SMS.

Bijgewerkt op: 12/07/2023