Artikelen over: Loyalty Cards

Hoe werken beloningen met klantenkaarten?

Een beloning is in feite een coupon. Als een klant een bepaald aantal punten of zegels in zijn kaart bereikt, dan ontvangt hij een beloning. Een klantenkaart kan meerdere beloningen hebben

Het aantal rewards is beperkt op een stempel- en puntenkaart.

Dit kan worden ingesteld in de 'Beloningen' sectie van je klantenkaart bouwer, maar zorg ervoor dat je eerst een coupon aanmaakt voordat je begint met het instellen van beloningen.

Om een coupon aan te maken, klikt u op 'Coupon aanmaken' in het linkermenu van uw dashboard of klikt u op 'Coupon aanmaken' in het Coupons overzicht en selecteert u een couponsjabloon.

Nadat je klaar bent met het instellen van een coupon, ga je naar de 'Rewards' sectie van je loyalty card builder. Om naar de loyalty card builder te gaan, klik op 'Create Loyalty Card' in het linker menu van je dashboard of klik op 'Create Loyalty Card' in het Loyalty Cards overzicht en selecteer een loyalty card template.

Klik op het '+' icoon naast 'Geen beloning geselecteerd' en selecteer de coupon die u heeft aangemaakt en klik op 'Ga verder'.

Je coupon/beloning is nu toegevoegd aan je loyalty kaart.

Als je meer dan 1 beloning wilt toevoegen, klik dan op het groene '+' icoontje en een nieuwe beloning kan worden toegevoegd en je kunt ook beslissen na hoeveel stempels/punten de beloning wordt toegevoegd.