Hoe pas je de lay-out van de Landing Page aan met CSS

Open de Landing Page builder en selecteer een template. Zorg ervoor dat het een formulier bevat voor mijn voorbeeld omdat we de lettergrootte van het label gaan aanpassen.

Navigeer naar Layout. Het laatste venster op de pagina is waar je de aangepaste CSS code plakt.

Dit is hoe het label lettertype eruit ziet voordat ik aangepaste CSS toevoegde.

Zo ziet het label font er uit als ik het code script hieronder toevoeg:
.form-label { font-size: 100px; }

Je kunt de layout aanpassen, zoals ik hierboven heb gedaan, voor verschillende elementen. Denk eraan voordat je begint met het aanpassen van de CSS, controleer of je het kunt veranderen via de builder instellingen. Veel is al aan te passen en zou je wat tijd en werk besparen.

Bijgewerkt op: 28/04/2023