Artikelen over: Gamified Coupons

Hoe verberg je het logo op je coupon tijdens het spel maar toon je het erna?

Hoe verberg je het logo tijdens de wedstrijd maar toon je het na de wedstrijd? Makkelijk, volg mijn voorbeeld. Lees het artikel of bekijk de video!

Open de digitale coupon bouwer en selecteer een gamified coupon type. In dit voorbeeld neem ik een kraskaart.

Upload nu eerst een logo in de algemene instellingen, tabblad lay-out. (1) Druk op logo uploaden. (2) Dit logo zal worden weergegeven op elke pagina van uw kraslot.

Laten we het nu verbergen tijdens het spel. Navigeer naar het tabblad 'Kras & win', spelinstellingen. (1) Je ziet het logo dat we net hebben geüpload en de optie om het te verbergen. Schakel de functie logo tonen uit (2) en druk op opslaan.

Je zult zien dat het logo verdwenen is in het preview scherm. Als je het spel speelt, zal het weer zichtbaar zijn op de andere pagina's.

Bijgewerkt op: 24/01/2022