Hoe zet ik een landingspagina op om mijn loyaltykaart via Mobile Wallet te distribueren

De Landing Page is een geweldige troef om gebruikersregistratie voor je Loyaliteitsprogramma mogelijk te maken. Laten we eens kijken hoe je er een opzet. Bekijk de video voor een voorbeeld en volg de stap-voor-stap richtlijnen om je eigen Landing Page te maken.

Laten we de Landing Page builder openen. Navigeer naar 'Integraties' (1). Open de Landing Pages.

Druk op 'Create Landing Page' (1) en selecteer een Loyalty Card sjabloon. Ik gebruik die van Burger Bert. Je Landing Page builder opent zich.

Laten we eerst de tekst aanpassen die wordt weergegeven op de Landing Page. Het zal de gebruiker instrueren terwijl hij zich inschrijft voor je Loyalty Card.

Klik op de tekst die wordt weergegeven op de Landing Page (1). Dan 'tekst bewerken' (2)

Dit is mijn tekst: Vul uw gegevens in en schrijf je in voor ons Loyaliteitsprogramma.

Laten we nu de gegevens aanpassen die je nodig hebt voor de inschrijving. Druk op het formulier. (1) De knop 'formulier bewerken' verschijnt. (2)

De formulier instellingen modal verschijnt. Laten we beginnen bij het tabblad acties. (1) Selecteer Loyalty Card als campagne type, (2) en Wallet als verzend type. (3) Selecteer de Loyalty Card die je wilt gebruiken voor deze Landing Page.

Laten we nu de 'input tab' veranderen. (1) Een aantal gegevens zijn nodig voor de Loyalty Card registratie, dat zijn email adres, voornaam en achternaam. Voor Loyalty Card inschrijving, het email adres de optie uniek is standaard aangevinkt. . Dit is nodig voor een unieke gebruikersregistratie. Druk op één om deze te wijzigen, bijvoorbeeld achternaam. Je kan zelf beslissen of je andere inputs ook uniek wil maken of niet. Het is niet noodzakelijk. Druk op de '+' om extra ingangen toe te voegen. (3)

Navigeer naar de popup (1). Dit is een modal die verschijnt na succesvol indienen. Het is zichtbaar op desktop en verschijnt met een QR code om je Loyalty Card direct in je Mobile Wallet op te slaan. Als je jezelf inschrijft op mobiel, wordt de loyalty kaart automatisch opgeslagen in je mobiele portemonnee. Je kan de pop up bekijken (2)

Layout en Button zijn beide zelfverklarende functies.

Tijd voor een preview!

Druk op het 'oog icoon' rechts boven de Landing Page. De Landing Page opent zich. Schrijf jezelf in, druk op submit en je ontvangt een pop up modal met QR Code om te scannen. Scan de QR om de loyalty kaart op te slaan in je mobiele portemonnee.