Hoe een landingspagina met een vast wachtwoord instellen

Het is mogelijk om je landingspagina te beveiligen met een vast of een uniek wachtwoord. Dit betekent dat alleen mensen die het wachtwoord kennen, je coupon zullen ontvangen. Laten we eens kijken hoe je dit kunt instellen.

Als je op zoek bent naar hoe je een landingspagina met unieke promo codes kunt instellen, raad ik aan dit artikel te lezen

Vast wachtwoord

Om een wachtwoord te vereisen op uw landingspagina, heb je toegang nodig tot de voorgedefinieerde codes.
De voorgedefinieerde codes functie is op aanvraag. Neem contact op met het ondersteuningsteam voor toegang.

Laten we eens kijken hoe het werkt voor digitale coupons.

Laten we eerst de Landing Page builder openen. Ga naar 'distributie' en klik dan op 'verder'.

Het Landing Page overzicht opent. Selecteer 'create Landing Page' en klik vervolgens op een template. Ik gebruik de hamburger in mijn voorbeeld.

Je Landing Page Builder wordt geopend. Druk in de buurt van de 'submit' knop (1) om de 'edit form' modal te openen. Druk op editeer formulier. (2)

De formulier instellingen modal verschijnt.

Laten we beginnen bij het actie tabblad (1). Selecteer 'coupon' als campagnetype (2) en selecteer eenmalig gebruik (3). Laat het verzend type op SMS staan als u de coupon via SMS wilt afleveren (4). Selecteer een coupon om aan uw landingspagina te koppelen (5). Schakel eenmalig gebruik in (6). Pas de inhoud van de SMS aan die de coupon begeleidt (7).

Laten we nu naar het tabblad 'invoer' gaan (1). Druk op het telefoonlabel (2). Een modal verschijnt. Activeer 'uniek' (3) onderaan het venster. Als je klaar bent, druk je op het groene plusje om een nieuw label (4) aan je landingspagina toe te voegen.

Laten we nu het wachtwoord venster en label instellen. Druk ergens in de buurt van uw toegevoegde invoerveld (1) om het te openen. Verander het label in 'wachtwoord' (2) - en als invoertype selecteer ik nummer (3). (Mijn wachtwoord is een getal). Activeer verplichte (4) en voorgedefinieerde codes (5). Selecteer 'beheer codes' als je klaar bent.

ZET NIET OP UNIEK OMDAT HET WACHTWOORD NIET UNIEK IS.

Laten we nu de vaste wachtwoorden importeren.

Houd in gedachten dat je net zoveel wachtwoorden moet importeren als je van plan bent te gebruiken. Dus als je mikt op 100 deelnemers, moet je 100 identieke wachtwoorden importeren. Importeren is alleen mogelijk in .txt bestanden.

Dit is een voorbeeld .txt bestand met identieke wachtwoorden.

TRICK: Voer je wachtwoord één keer in Excel in, dupliceer het honderd keer en kopieer alle ingangen naar het .txt bestand.

Druk op het venster om uw bestand te importeren (1). Druk dan op 'import codes' (2).

Dit is hoe de geïmporteerde codes/wachtwoorden eruit zien:

Laten we een voorbeeld bekijken!

Ik heb mijn gegevens en een wachtwoord ingevoerd. De modal verschijnt met de melding dat mijn campagne naar mijn smartphone wordt gestuurd.

Dan krijgt die inzending weer precies dezelfde coupon. Het wordt niet gezien als een nieuwe invoer, dus er wordt ook geen nieuw wachtwoord gebruikt.

Als je bijvoorbeeld 10 wachtwoorden hebt ingevoerd en iemand gebruikt er een, dan hou je er 9 over. Als dezelfde persoon (met hetzelfde telefoonnummer) het opnieuw probeert, ontvangt hij exact dezelfde coupon per SMS. Je hebt nog steeds 9 wachtwoorden over omdat dit geen nieuwe invoer is.

Bijgewerkt op: 25/04/2023