Artikelen over: Custom Domain Licentie

Ik heb de custom domeinnaam licentie gekocht. Hoe wijs ik mijn domeinnaam naar jullie servers?

Eerst moet je beslissen welk domein je naar onze servers wilt laten verwijzen.
Het kan een volledig domein zijn of een subdomein.
Voorbeeld www.uwdomein.com of coupon.uwdomein.com

Je kan verschillende soorten aangepaste domeinen aanwijzen:
coupon.uwdomein.com -> URL voor de coupons
loyalty.uwdomein.com -> URL voor de klantenkaarten
login.uwdomein.com -> URL voor de login pagina
directory.uwdomein.com -> URL voor de coupon directory
validation.uwdomein.com -> URL voor de validatiewidget
lp.uwdomein.com -> URL voor de landingspagina's

Hoe stelt je jouw domein(en) in?
Ga naar je DNS-instellingen voor uw domeinnaam.
Maak de volgende CNAME-records aan, die naar onze servers verwijzen.

CNAME coupon.uwdomein.com -> www.digicpn.com
CNAME loyalty.uwdomein.com -> loyalty.coupontools.com
CNAME login.uwdomein.com -> login.coupontools.com
CNAME directory.uwdomein.com -> www.couponapp.directory
CNAME validation.uwdomein.com -> www.validationwidget.com
CNAME Lp.uwdomein.com-> Lp.digicpn.com

Het kan een paar uur duren voordat deze wijzigingen zichtbaar zijn.

Opmerking: Als u een domein zonder subdomein wilt laten verwijzen naar bijv. uwdomein.com in plaats van coupon.uwdomein.com is dit mogelijk, maar je moet dan wel een provider hebben die CNAME flattening kan doen. Wij adviseren om cloudflare.com te gebruiken om dit soort geavanceerde setups op te zetten.

Godaddy

Lees hier een artikel over hoe je CNAME-records kunt instellen bij Godaddy

Cloudflare

Lees hier een artikel hoe je de CNAME-records in Cloudflare instelt

Volgende stappen?

Informeer ons support team (support@coupontools.com) nadat je je domeinnamen hebt doorverwezen. Vergeet niet te vermelden welke domeinnamen u naar ons heeft doorverwezen. Ons team zal het instellen op ons einde en u informeren wanneer het klaar is. Het kan tot 48 uur duren na bestelling. Als je het heel dringend nodig hebt, neem dan contact op met support.

Bijgewerkt op: 15/04/2024