Ja, dat is allebei mogelijk! Je kunt zelfs beide velden voor het vastleggen van gegevens combineren.

Voor het spel:
Voordeel: je vangt gegevens op van iedereen die meespeelt.

Na het spelen en winnen:
Voordeel: gebruikers zijn meer bereid om hun gegevens te verstrekken nadat ze iets gewonnen hebben.

Als je wilt weten waar die gegevens worden opgeslagen, klik dan op de volgende link om je vastgelegde gegevens te vinden:
https://help.coupontools.com/en/article/where-can-i-find-my-captured-data-of-my-coupon-oeux5t/