Ja, dit is mogelijk!
Onze coupons kunnen in een voucher veranderd worden, wat je toelaat om betalingen te innen.

Om dit in te stellen, creëer een nieuwe coupon.
Nadat je het design van je coupon hebt ingesteld, is het tijd om een betaal methode in te stellen door naar 'Claim Action(s)' te gaan en 'Edit Action' te selecteren.

Je gaat automatisch naar de betaal menu instellingen als je 'Make a payment' of 'Enter personal data + Make a payment' selecteert.

Waneer je jouw betaal account hebt ingesteld en gelinkt, is het tijd om de betaal opties in te stellen (De waarde van de voucher(s)).
Je kan op de betaal pagina, 5 betaal opties toevoegen. Natuurlijk is het niet verplicht om ze alle 5 te gebruiken. Je kunt ook enkel 1 betaal optie instellen.

Op de eerste betaal optie, noteer je de waarde van je voucher.

Dit is hoe een voucher zal uitzien, nadat je de betaal methode hebt ingesteld.