Stel een korting in voor je subaccounts in hun pakket

Als u de pakketten en betalingsinstellingen hebt geconfigureerd, kunt u ook kortingen instellen voor uw subaccounts. Volg mijn voorbeeld om uw eerste kortingscoupon te maken.

Open uw account en selecteer 'coupons' (1) in je menu. Voer een naam in voor je pakket (2) en geef een ID (3). ID is bedoeld voor API doeleinden. Selecteer nu of de korting een vast bedrag is of een percentage. Ik heb percentage geselecteerd (4) en 20% als kortingswaarde ingevoerd (5). Selecteer vervolgens of de korting wordt toegepast op een specifiek pakket of op alle pakketten. In dit voorbeeld, heb ik een specifiek pakket geselecteerd (5). Selecteer je pakket (6)!

Laten we nu de coupon instellingen onderaan de pagina beheren.

Selecteer of de korting voor altijd is, eenmalig of voor meerdere maanden (1). Als je meerdere maanden hebt geselecteerd, bepaal dan ook het aantal maanden (2). Configureer vervolgens de terugbetalingslimieten (3). Deze limieten zijn gebaseerd op de tijd of het aantal coupons dat kan worden geclaimd. Selecteer 'klantgerichte couponcodes gebruiken' (4) en stel je couponcode samen (5). Laten we nu de specificaties van de couponcode bepalen (6).

Het is mogelijk om ALLE onderstaande opties te selecteren. Bepaal wat voor jou de beste aanpak is.

Alleen geschikt voor eerste bestelling: Alleen toegepast op de eerste keer dat ze jouw licentie kopen.

Beperk tot een specifieke klant: indien geselecteerd, wijs je deze code toe aan één klant in het bijzonder. Indien geselecteerd, verschijnt er een vak waar je kan selecteren welke klant de code mag gebruiken.

Beperk het aantal keren dat deze coupon kan worden ingewisseld: Er verschijnt een venster waarin je het aantal keren kunt invullen dat de coupon kan worden gebruikt.

Voeg een vervaldatum toe: Er verschijnt een venster waar je de vervaldatum kunt configureren.

Minimale bestelwaarde vereisen: Indien geselecteerd, kan je de vereiste minimumwaarde bepalen die nodig is voordat iemand de coupon kan gebruiken.

Selecteer tenslotte 'voeg een andere code toe' als je nog een couponcode wilt aanmaken. (7)

Gefeliciteerd, je hebt je eerste korting ingesteld!

Bijgewerkt op: 24/01/2022