Wat zijn alle modules op een Landing Page?

Wanneer je met de Landing Page werkt, zul je zien dat er verschillende modules zijn. Maar waar moet je ze voor gebruiken?

1) Afbeelding
Met deze module kan je een afbeelding toevoegen aan je Landing Page. Sleep de module gewoon naar de gewenste plaats op de Landing Page. (1) Druk erop en klik op 'afbeelding bewerken'. (2)

Je kan een afbeelding uploaden, een website erachter koppelen en de layout aanpassen.

2) Formulier
Dit is een van de meest cruciale functies. Hiermee koppel je een campagne en beheer je een aantal vitale functies zoals single-use, landing page input, action, pop up, layout en button.

Nogmaals, je kan een formulier module slepen en neerzetten op de gewenste plaats van de Landing Page. Druk op het formulier. De knop 'Formulier bewerken' verschijnt boven het formulier. Druk hierop om het instellingen tabblad te openen.

Het instellingen tabblad opent.

Invoeren: Welke klantgegevens zijn relevant voor het ontvangen en versturen van de campagne?

Actie: Wat moet er gebeuren als de gegevens zijn ingevuld? Welke campagne wil je aan de landingspagina koppelen? Eenmalig of meermalig? Hoe wil je de campagne verspreiden?

Popup: Het bericht dat op de Landing Page verschijnt wanneer de gebruiker de gegevens succesvol heeft ingevuld. Dit is een modal om hem te laten weten dat zijn poging succesvol was.

Layout: Regel de lay-out van het formulier dat wordt weergegeven op de Landing Page.

Knop: Selecteer een type knop, pas de lay-out aan en stel de tekst van de knop samen.

3) Tekst
Sleep de tekstmodule op de gewenste plaats om tekst in titelformaat op je Landing Page weer te geven. Stel de tekst samen en pas de lay-out aan. Voornamelijk gebruikt om extra informatie weer te geven.

4) Titel:
Sleep de titelmodule op de gewenste plaats om tekst in titelformaat op uw Landing Page weer te geven. Stel de tekst samen en pas de lay-out aan. Voornamelijk gebruikt om extra informatie weer te geven.

5) Socials
Sleep de socials module op de gewenste plaats op uw landingspagina. Mogelijkheid om je social media url's toe te voegen en de layout aan te passen. Voornamelijk gebruikt in de footer.

6) Redirect knop
Sleep de redirect button module op de gewenste plaats op uw landingspagina. Mogelijk om gebruikers door te sturen naar een andere webpagina, bijvoorbeeld een bestelpagina.

7) Wortel
Deze is uniek. Het is niet zichtbaar in de drag and drop builder omdat je pagina niet zonder kan. Hoe kan ik dit veranderen?

De beste manier om toegang te krijgen tot de Root instellingen is door in de footer te drukken. (1) De Algemene voorwaarden secties. Druk er op. De 'Edit Root' knop verschijnt boven de Landing Page. Druk op de 'edit root' knop. (2)

De root instellingen modal opent.

Layout: hier beheer je de globale instellingen van je Landing Page. Lay-out instellingen zoals tekstkleur, achtergrondkleur en padding. Dit heeft invloed op je gehele Landing Page tenzij je iets anders hebt ingesteld voor een specifieke module. De specifieke module-instellingen hebben voorrang op de globale basisinstellingen.
Voettekst: Hier beheert je Terms & Conditions en de Powered by instellingen.

Bijgewerkt op: 24/04/2023