Artikelen over: Facturering en prijzen

Wat zijn de grootste verschillen tussen de prijspakketten?

Hier zijn de verschillen tussen Lite, Brons, Zilver en Goud:

LITE:

1000 gebruiker interacties
Lite campagne bouwer: Met de lite campaign builder heb je beperkte mogelijkheden

Je kan enkel een regular coupon en een kras en win coupon bouwen.
Basis verdeel methoden (Email, SMS, website integratie, social media)

BRONZE:

10.000 gebruiker interacties
Lite campagne bouwer: Met de lite campaign builder heb je beperkte mogelijkheden

Bijvoorbeeld:

Je kan enkel kleuren veranderen voor de coupon en max 1 logo uploaden voor al je coupons.

U kunt uw social media niet op de coupon plaatsen.

Je hebt beperkte claim acties (coupon delen op Facebook of persoonlijke gegevens invullen).

Je kan de validatieknop, het validatiewachtwoord en een QR-code gebruiken als validatiemethode.

U heeft basis distributie methoden: Email / SMS marketing, Website pop-ups, Deel coupon op social media en Smartlinks campagnes.

Geen sub account manager

Iedereen zal ook zien dat de coupons worden aangedreven door Coupontools. Bij het Silver abonnement kan je dat veranderen naar je eigen bedrijfsnaam

Zilver

50.000 gebruiker interacties

Geavanceerde coupon bouwer:

Met de Advanced coupon builder kan je een coupon maken met de kleuren die je wilt hebben in plaats van de vooringestelde kleuren te gebruiken en je kan zelfs het lettertype en de kleur van de rand van de knop veranderen.

Je bent in staat om meer details toe te voegen aan je coupon.

Bijvoorbeeld, je kan een countdown timer toevoegen wanneer de coupon zal verlopen.

Je kan een startdatum toevoegen van wanneer de coupon beschikbaar zal zijn.

Je kan een vast aantal coupons instellen die een gebruiker kan claimen of valideren.

Je kan een sociale login toevoegen voor de klant. Dit betekent dat voordat ze verder gaan met de coupon ze eerst moeten inloggen met Facebook, Email of met Datacapture (gamified coupons).

Je hebt meer claim acties (Installeer een app, voer een betaling uit, Bekijk een video + voer een betaling uit en je kunt meer opties toevoegen met 'Voer persoonlijke gegevens in').

Je kan Mobile Wallet gebruiken als opslaan methode voor de klanten.

Alle validatie methodes.

Je kan de 'powered by' tekst veranderen in je bedrijfsnaam.

Subaccount manager waar je elke subaccount een maximum van 50 actieve campagnes kunt geven.

(OPMERKING: Gebruikersinteracties zijn niet gescheiden van uw hoofdaccount)

Meer integratie methoden zoals Zapier.

Je kan onze marketing materialen gebruiken

Je kan teamgenoten toevoegen aan je account

Aangepaste domein licentie (OPMERKING: Dit is een extra kosten)

Lees hier meer informatie over de aangepaste domein licentie

GOUD

250.000 gebruiker interacties

Heeft alle kenmerken van Brons en Zilver samen.

Toegang tot REST API & Webhooks

Toegewijde klant succes manager

Je kan aangepaste barcodes importeren

AANGEPASTE OFFERTE

Iedereen kan een aangepaste offerte aanvragen of u nu Brons, Zilver of Goud bent

Met een offerte op maat kan je aanvragen:

Een CRM integratie op maat

Een aangepaste e-mail of SMS integratie

Aangepaste game ontwikkeling

Grafisch ontwerp

POS integratie

Aangepaste Google & iOS ontwikkeling

Project management

SLA (service-level agreement)

Bijgewerkt op: 07/02/2023