Hoe stel ik een betalingsmethode in op mijn coupon directory?

Ga naar het tabblad 'Betaling' in de sectie 'Geavanceerde instellingen' van je coupon directory builder en zet 'Betaling' aan.

Zodra je het hebt ingeschakeld, zul je zien dat er meerdere opties zullen verschijnen

De coupon directory ondersteunt alleen PayPal, op dit moment.
Wij zullen in de toekomst meer betaalmethoden toevoegen of wij kunnen andere aanbieders op verzoek toevoegen (vraag een offerte aan bij sales@coupontools.com)

Er zijn 5 betaalmethoden:

Dagelijks terugkerende betaling
Wekelijks terugkerende betaling
Maandelijks terugkerende betaling
Jaarlijks terugkerende betaling
Eenmalige betaling

Betalingsinstellingen

Bij de betalingsmethode kan je de munteenheid, paypal account/ID, een beschrijving, het bedrag dat ze je moeten betalen (gebaseerd op een terugkerende betaling) en je kan je klanten enkele bijkomende vragen stellen (max 2). Deze vragen kunnen gebruikt worden om affiliates te volgen. Je kan gebruikers ook dwingen om onmiddellijk te betalen na registratie

Voel je vrij om contact met ons op elk gewenst moment via e-mail of per chat bericht als je nog vragen hebt!