Artikel über: Validatie

Hoe werkt uw validatie widget/app?

IIn dit artikel leggen wij je uit hoe onze validatie widget & app werken.

Verschil widget vs app
De app is een native app, beschikbaar in de Google Play & IOS app stores.
De validatie widget is een HTML5 validatie link die op elk apparaat met een internetverbinding kan draaien. Beide tools werken precies hetzelfde.

Hoe kan ik het activeren?
Om de validatie widget voor je coupon te activeren moet je naar de validatie opties gaan onder 'After Claim' van je coupon builder en 'Validatie widget' aanzettenIndien aangezet zullen je coupons een unieke 6-cijferige validatie code weergeven op de coupon's validatie pagina. Deze unieke validatie code kan worden ingevoerd in de validatie widget/app om de coupon te valideren. Dezelfde code kan niet twee keer worden gebruikt.Het opzetten van de validatie widget/app:
Om de validatie widget te gebruiken, Klik op 'Validatie widget & app' in uw dashboardDaar zie je je login gegevens met de URL link, Validatie app download links, layout instellingen en logo.Gebruik van de validatie widget & app:
Nadat je de validatie widget hebt ingesteld, is het tijd om hem te gebruiken!

Eerst moet je jouw login gegevens invoeren op de widget URL link of op de validatie app


Nadat je succesvol bent ingelogd zul je dit zien:


De code om de coupon te valideren, is de unieke 6-cijferige validatie code die wordt weergegeven op de coupon van de klant:


Voer de code in op uw validatie widget:


Nadat je een validatie widget code hebt ingevoerd zal deze gemarkeerd worden als gebruikt en kun je (optioneel) nog wat meer details over de gebruiker of aankoop toevoegen zoals: Geslacht, naam, email, telefoon, uitgegeven geld, etc... . Deze details zullen ook worden opgeslagen in de statistieken en kunnen worden geëxporteerd vanaf de statistieken pagina.


Om een coupon validatie widget code te valideren met de 'Validatie App', doe je het volgende: Klik op 'Coupons' in het hoofdmenuVoer uw validatie widget sleutel en wachtwoord inVoer de klant validatie widget code inen herhaal het proces van het invoeren van meer details nadat je de validatie widget code hebt ingevoerd.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!