Kan ik mijn eigen categorieën toevoegen?

Ja, je kunt je eigen categorieën toevoegen!
Doe het volgende om een nieuwe aangepaste categorie toe te voegen:

Klik op het bewerken pictogram op de lijst van je coupons in je coupon directory en een pop up zal verschijnen.

Klik op 'categorieën beheren'.

Klik op 'Categorie toevoegen'.

Geef je nieuwe categorie een naam en kies een icoon uit onze icoon set. Klik op 'Opslaan'.

Ga terug naar je coupon map en categoriseer een van je coupons in je nieuwe aangepaste categorie

That's it! Een van je coupons is nu gecategoriseerd onder je aangepaste categorie.

Voel je vrij om contact met ons op elk gewenst moment via e-mail (info@coupontools.com) of je kunt contact met ons opnemen door het gebruik van de chat-ondersteuning op uw dashboard.