Kan ik tijdens de registratie extra gebruikersgegevens vastleggen?

Naast het vragen van je klanten naar hun naam, verjaardag, telefoonnummer, enz.
kan je nog 2 andere aangepaste velden instellen. Deze aangepaste velden kunnen zijn, bijvoorbeeld,
Postcode, Woonplaats, Referentienummer, enz.

Deze gegevens zullen ook worden opgeslagen in je statistieken.

Hier is hoe het eruit ziet wanneer je de 2 aangepaste velden instelt op de registratie pagina van je coupon directory: