Artikelen over: Facturering en prijzen

Heb ik webhosting nodig?

Nee. Alle Coupontools diensten omvatten veilige, kwalitatieve cloud server webhosting voor je coupons. Coupontools maakt gebruik van de beste servers, netwerken en een wereldwijde CDN om ervoor te zorgen dat uw mobiele coupons betrouwbaar en snel werken.

SLA

Wij hebben een SLA gold pakket op onze cloud server met een uptime van 99,99%.

Bescherming

Onze datacenters zijn 24/7 beveiligd door externe beveiligingsfirma's inclusief camerabewaking.

Back-ups

Onze servers maken gebruik van geavanceerde back-up systemen.

CDN

Coupontools maakt gebruik van CloudFlare CDN om het couponverkeer te versnellen.
CloudFlare werkt vanuit 74 datacenters over de hele wereld.
Ons CDN cached automatisch je statische bestanden op onze edge nodes zodat deze bestanden dichter bij je bezoekers worden opgeslagen terwijl je dynamische inhoud rechtstreeks vanaf je webserver wordt aangeleverd. CloudFlare gebruikt vervolgens een technologie genaamd Anycast om je bezoekers naar het dichtstbijzijnde datacenter te routeren. Het resultaat is dat je website, gemiddeld, twee keer zo snel laadt voor je bezoekers, ongeacht waar ze zich bevinden.

Voordelen van cloud servers:

Flexibiliteit en schaalbaarheid: extra resources kunnen naar behoefte worden aangesproken.

Betrouwbaarheid: door het aantal beschikbare servers worden de resources verschoven, zodat klanten geen hinder ondervinden bij eventuele problemen.