Artikelen over: Facturering en prijzen

Kan ik een gratis proefaccount krijgen?

Ja!
Wij bieden een 7-dagen gratis proefaccount.

Klik hier om te registreren voor een gratis proefaccount: https://www.coupontools.com/en/registering

Na de aanmelding ontvangt je een e-mail met daarin je gebruikersnaam. Je kan gemakkelijk van plan veranderen tijdens je proefperiode, zodat je alle verschillende functies van het platform kan uitproberen. Wissel van plan via het tabblad '**plannen en prijzen**' in het configuratiescherm. Je hebt toegang tot de volgende functies:
Coupon bouwer (lite en geavanceerd)

Voucher bouwer

Coupon Directory Builder

Distributie methoden (basis en geavanceerd)

Api & Webhooks

integraties

White label functies