Hoe deel je een coupon op Instagram?

Instagram ondersteunt geen URL's op posts, maar je kunt wel een Instagram Story linken.

Alleen als je meer dan 10.000 volgers hebt of je bent een geverifieerde gebruiker ben je in staat om links te maken voor Instagram stories.

Hoe werkt het?

Met deze link kun je spannende content plaatsen over een nieuw product, dienst of evenement, en die gebruikers vervolgens aanmoedigen om "omhoog te swipen voor details" op je Instagram-verhaal

Dit zal ook werken voor coupons of coupondirectory's omdat ons platform webgebaseerd is.

Hier is hoe je het kunt doen:

Maak een foto of upload er een naar je Instagram Story, en klik dan op het icoontje rechtsboven dat op een ketting lijkt.

Klik hier op "+ URL" om een link naar een webpagina toe te voegen. Typ de URL in het tekstvak. Als je klaar bent, klik "Done" in de rechterbovenhoek.

Voeg hier de URL van je coupon of coupon directory toe.