Hoe Google Tag Manager te integreren in je coupon directory

Ja, het is mogelijk om een Google Tag Manager codescript toe te voegen aan je Coupon Directory. Met Google Tag Manager kun je pixels toevoegen zoals TikTok, Snapchat of Twitter. Ik zal je laten zien hoe je dat moet doen.

IN GEDACHTEN HOUDEN: DE 3E PARTIJ INTEGRATIE CODE FUNCTIE VOOR COUPON DIRECTORIES IS OP AANVRAAG. NEEM CONTACT OP MET SUPPORT OM TE ONTGRENDELEN

Als je toegang tot deze functie hebt aangevraagd, volg dan gewoon mijn voorbeeld om het Google Tag Manager codescript te integreren.

Open eerst je coupon directory builder en navigeer naar instellingen (1). Onder Advanced, vind je 'Custom JavaScript (2)'.

Plak het hele codescript in het venster.

De pixels vuren elke keer als iemand de coupon map opent.

Bijgewerkt op: 06/10/2022