Kan ik mijn eigen categorieën toevoegen?

Ja, je kunt je eigen categorieën toevoegen!
Doe het volgende om een nieuwe aangepaste categorie toe te voegen:

Navigeer naar je Directory Builder en ga naar het menu tabblad 'Categories (1)'. Druk vervolgens onder de dropdown Campaigns (2) op 'Content manager (3)'.

Klik op 'Add Category'.

Geef je nieuwe categorie een naam en druk op enter.

Druk op de + om een subcategorie toe te voegen en geef ook deze een naam.

Sleep campaigns vanuit de Overview naar de juiste (sub)categorie of selecteer de juiste (sub)categorie bij het toevoegen van de campaign.

Voel je vrij om contact met ons op elk gewenst moment via e-mail (info@coupontools.com) of je kunt contact met ons opnemen door het gebruik van de chat-ondersteuning op uw dashboard.

Bijgewerkt op: 03/10/2022