Hoe maak je single-use coupon codes voor je Amazon webshop?

In dit artikel laten we je zien hoe je coupon codes voor eenmalig gebruik kunt maken in Amazon.
In een ander artikel zullen we laten zien hoe je deze coupon codes kunt gebruiken in combinatie met onze Coupontools software: http://help.coupontools.com/coupon-distribution-and-integration/other/can-i-use-coupontools-coupons-for-my-amazon-webshop

Hoe Amazon coupon codes creëren

We beginnen het set-up proces op de Advertenties > Promoties pagina die er als volgt uitziet:

Klik op de Promotions pagina op "Manage Your Promotions" wat een menu oplevert dat er als volgt uitziet:

Zoek op deze pagina in de lijst onderaan naar de Promotie waaraan je wenst te werken. Kies de Promotie door op zijn "Tracking ID" te klikken.

Op de volgende View Promotion pagina, kies "Manage Claim Codes" uit het menu bovenaan.

Op de Beheer Claim Codes pagina, voer een naam in die je wilt toekennen aan deze specifieke groep van codes, kies dan het aantal promotie codes dat je wilt hebben.

Zodra je een naam aan je groep hebt toegewezen en het aantal hebt gekozen, klik je op 'Aanmaken'.

Nu zou er een nieuwe claim code groep moeten verschijnen onderin het scherm, en de status zou moeten worden weergegeven als "In Progress".

Laat de declaratiecodes 1 à 2 minuten verwerken, vernieuw de pagina, dan zou uiterst rechts op de regel een "Download" link moeten verschijnen. Klik op download.

Unzip het .txt bestand, open dan het bestand om elke coupon code te bekijken. Sla de codes op een bestandslocatie op die je kunt onthouden. Misschien wil je het bestand ook een andere naam geven, zodat je er in de toekomst gemakkelijker naar kunt verwijzen.

Ga naar je Coupontools controlpanel om je single use codes te importeren met je Coupontools coupons.

Conclusie

Een van de meest cruciale uitdagingen voor elke Amazon-verkoper bij het uitvoeren van een promotie is het beschermen van uw voorraad. Door couponcodes voor eenmalig gebruik te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat slechts een specifiek aantal klanten de korting zullen ontvangen, en zelfs als de code publiekelijk wordt gedeeld, kan deze slechts eenmaal worden gebruikt.

Word niet een van de verhalen die door zoveel verkopers zijn gedeeld die duizenden dollars hebben verloren door een fout met een promotie. Leer uzelf hoe je couponcodes voor eenmalig gebruik kunt instellen.