Artikelen over: Loyalty Cards

Hoe punten aftrekken van een loyalty kaart

Je kunt punten toevoegen/verwijderen naar/van een loyaliteitskaart. Ik zal je laten zien hoe je dat moet doen. Bekijk de video hieronder of volg de stap-voor-stap geschreven richtlijnen.

Open eerst een Loyalty Card in de loyalty card builder. We moeten eerst een locatie instellen. Ga naar algemene instellingen (1), locaties (2) en druk op 'locatie toevoegen' (3)

Onderstaande modal opent zich. Het bedrijf (1), emailadres (2) en validatie wachtwoord (3) zijn vereist. De e-mail en het wachtwoord worden gebruikt om een handelaar aan te melden in ons validatieprogramma. Druk op save.

Laten we ons aanmelden bij de validatie zone, Loyaltycard.mobi/merchant of de validatie app. Gebruik de inloggegevens die we zojuist hebben ingesteld.

Eenmaal ingelogd, druk op 'enter customer code' (1) en druk op submit. (2)

Voer nu het aantal punten in dat je wilt aftrekken. Hou er rekening mee, dat voor een aftrekking, je een '-' moet toevoegen voor het getal.

Als je het goed doet, zul je zien dat het aantal punten verminderd met het aantal punten dat je hebt ingevoerd. Dus ik ging van 50 naar 20 punten.