Ga naar de Launch sectie in de loyalty card builder

Onder distributie methodes zie je Wallet push notifications

Na het klikken op 'Wallet push notifications' zie je een groene knop die zegt + Nieuwe Push Notification

Een pop-up modal zal verschijnen waar je je push notificatie tekst kan instellen. Nadat je je tekst hebt geschreven, druk je op verzenden

Zorg ervoor dat je geen speciale tekens in je tekst zet zoals: # % & () {} * + - etc.

De wallet push notifications functie voor coupons en loyalty cards is alleen beschikbaar als je het Silver of Gold pakket hebt.