Hoe stel ik pop-ups in voor websites met coupons?

Laten we eens kijken hoe u website pop ups op je website kunt instellen.

De setup

Open een coupon in je coupon builder. Ga dan naar de lanceringsectie (1) en selecteer website pop ups (2)

Druk op de groene '+' om een website pop up toe te voegen.

Laten we eerst aanpassingen maken in het instellingen tabblad van de website pop up. Geef je pop-up een naam en selecteer een thema.

Thema's: 1) Modal: Een modal pop-up verschijnt op het scherm van de bezoeker. 2) Peel: Website pop up weergegeven als een sticker. 3) Shift Rechts: De website popup verschijnt op de pagina vanaf de rechterkant. 4) Zijbalk: De website pop up wordt als een zijbalk op de website weergegeven. Ik gebruik 'modal' in mijn voorbeeld.

Schakel 'shake' in als je de pop-up wilt laten schudden om de aandacht van de bezoeker te trekken. Stel in hoe lang hij moet schudden. Activeer als er een geluid is wanneer de website pop up triggert.

Navigeer nu naar het 'trigger methode tabblad'. Selecteer een triggermethode (ik heb scroll intent geselecteerd) en stel in hoeveel van de pagina moet worden gescrolld voordat de website pop up verschijnt.

Laten we tenslotte de geavanceerde instellingen configureren.

Schakel cookies in als je niet wilt dat dezelfde website pop-up opnieuw verschijnt als iemand hem al gezien heeft.

Schakel paginatargeting in om de pop-up alleen op een specifieke pagina te laten verschijnen. Plak de URL van de specifieke pagina in het venster.

Zodra dit is ingesteld, druk op 'genereren'. Je zult zien dat het code script van je website pop up er direct onder verschijnt. Kopieer en plak het in je website.

Wat is het verschil tussen de types?

Exit Intent: Je kunt de Popup activeren wanneer het lijkt alsof je bezoeker op het punt staat je webpagina te verlaten.

Scroll Intentie: Je kan de Popup triggeren wanneer je bezoeker een bepaald % van je webpagina heeft gescrolld.

Vertraagde Weergave: Je kunt de Popup triggeren wanneer je bezoeker een bepaald aantal seconden op je webpagina is gebleven.

Klikbare Tab: Voeg een klikbaar tabblad icoon toe aan je website waar bezoekers op kunnen klikken om de Popup met de coupon te starten.

Hoe werkt de targeting?

Pagina targeting: Standaard werkt het script op alle pagina's.
Als je het script alleen wilt tonen op bijvoorbeeld de "homepage" voeg dan de pagina URL naam toe aan dit veld.
Voorbeeld: https://www.coupontools.com/en/home
Om alleen de homepage te targeten voeg "home" toe aan de pagina targeting.

Cookies: Als ons script is ingeschakeld zal het een cookie opslaan op het apparaat en de pop-up slechts eenmaal tonen. Als de gebruiker terugkomt zal hij de pop-up niet meer zien.

Visuele effecten?

Shake: indien ingeschakeld zal het scherm schudden als de pop-up wordt geopend.
Geluid: indien geactiveerd zullen we een geluid afspelen als de pop-up wordt geopend.