Hoe update ik mijn screenshots van mijn white label app in de Google Play Store en in de Apple App Store?

Google Ontwikkelaarsaccount

Meld je aan bij je Google Developer Account https://developer.android.com/

Selecteer de app

Ga naar Store Presence en selecteer Store Listing

Ga naar Telefoon en selecteer Bladeren naar bestanden

In dezelfde sectie kan je de Store listing bewerken (korte en lange beschrijving, telefoonnummer, website) en SAVE it.

Apple Ontwikkelaarsaccount

De schermafbeeldingen van de app worden pas bijgewerkt als je een nieuwe build-versie voor de app hebt. Je kunt de screenshots naar ons sturen. Zorg ervoor dat je 4 screenshots hebt in de grootte van 640px bij 1136px en 4 screenshots in de grootte van 1125px bij 2436px