Artikelen over: Analyses/statistieken

Hoe verwijder ik (test) campagne statistieken?

Nadat je een nieuwe coupon hebt aangemaakt en getest en je deze wilt activeren, kun je het beste je teststatistieken verwijderen zodat je campagnes beginnen met lege statistieken.

Er zijn 2 manieren om de statistieken van je coupons te verwijderen.
Let op: deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt! De gegevens worden permanent verwijderd!

De eerste manier is om naar de statistiekenpagina van een coupon te gaan.
Daar zie je een rode knop direct naast de 'Exporteer' knop die zegt 'Verwijder statistieken'.

Als je daarop klikt, verschijnt er een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd je beslissing te bevestigen

De tweede manier is om je statistieken te verwijderen als je je coupon in de actieve modus wilt zetten. Wanneer de coupon in voorbeeld modus staat en je hebt er een aantal tests op gedaan dan zal het ook alle data opslaan op de statistieken pagina.

Bijgewerkt op: 06/01/2022