Hoe voeg ik een coupon directory toe aan mijn WordPress website?

Zorg ervoor dat Auto iframe is geïnstalleerd als een plugin voor je Wordpress website.

https://wordpress.org/plugins/auto-iframe/

Als de plugin geïnstalleerd is, ga dan naar de lanceringssectie (1) van de coupon map die je wilt insluiten in je WordPress website. In de lanceringssectie zal je 'Website Integratie (2)' vinden.

Kopieer de WordPress integratielink en plak deze op uw WordPress pagina. Het systeem zal het herkennen als een shortcode.

Het kan zijn dat het iframe is uitgeknipt of de coupon directory niet volledig toont.

Hiervoor moet je spelen met de hoogte en witdth en 'autosize=yes' verwijderen en 'scroll=yes' toevoegen van de iframe link. Wij raden u aan om de hoogte van het iframe te veranderen van 100% naar 1200px (height=100% -> height=1200px)

Zodra je deze wijzigingen hebt uitgevoerd, zul je zien dat de coupon directory volledig zal worden getoond op je WordPress website.

Als je met Elementor PRO werkt, doe dan het volgende:

selecteer de 'HTML' widget in het Elementor menu en plaats deze op je website

In het menu van Elementor zal je een leeg veld box zien.

Kopieer en plak de iframe link van Iframe integratie op de veld box en je hebt succesvol je coupon embedded in je WordPress website met Elementor

Je kunt ook de hoogte en breedte van je iframe link aanpassen zodat het beter past op je website.

Bijgewerkt op: 06/10/2022