Hoe voeg ik een coupon toe aan een coupon directory?

Er zijn 2 manieren om een Coupon aan een Coupon Directory toe te voegen.

1. Via de coupon

Start bij Campaigns en klik op de bewerk-knop van de coupon die je aan je directory wil toevoegen.

Via 'Launch (1)' word je doorverwezen naar de lanceringssectie in de Coupon Builder. Hier selecteer je 'Toevoegen aan Directory (2)'.

Klik vervolgens op de groene +-knop:

Er verschijnt een modal. Selecteer aan welke Coupon Directory je je Coupon wilt toevoegen (1) en klik op 'Proceed (2)'.

Gefeliciteerd! De Coupon is toegevoegd aan je Coupon Directory.

Zorg ervoor dat je Coupon in de 'actieve modus' staat!

2. Via de directory

Navigeer naar het Coupon Directories Overzicht in het linker menu van je Coupontools dashboard en selecteer 'Creëer Coupon Directory' als je er een vanaf nul wilt aanmaken. Selecteer 'bewerken' als je een bestaande Coupon Directory wilt gebruiken.

Navigeer in je Directory Builder naar het menu tabblad 'Cards (1)'. Druk vervolgens onder de dropdown Campaigns (2) op 'Content manager (3)'.

Klik in het nieuwe venster op '+ Add campaign'.

Selecteer eerst of je Coupons of Vouchers wil toevoegen (1). Selecteer daarna welke coupons/vouchers je aan je directory wil toevoegen (2) en klik op 'Proceed (3)'.

Bijgewerkt op: 06/10/2022