Hoe werkt de lay-out sectie van de coupon directory builder?

Onder het tabblad 'Settings' kan je de lay-out van je coupon directory wijzigen.

Wijzig hier het lettertype en pas de achtergrondkleur aan.

In plaats van een achtergrondkleur, kan je ook een afbeelding instellen als achtergrond. Met deze aangepaste achtergrond kan je een van onze sjablonen kiezen of je kan je eigen achtergrondafbeelding uploaden. Zorg ervoor dat je een achtergrondafbeelding uploadt die een seamless patroon heeft.

Je kan een favicon uploaden die zal worden weergegeven op het tabblad van je browser.

Upload tenslotte als Homescreen icon de afbeelding die zichtbaar is op de smartphone van de gebruiker wanneer de gebruiker de map heeft gedownload. Let op de afbeelding: breedte/hoogte (192px/192px) en bestandsgrootte: (300kb, jpg/png) Als het geen vierkante afbeelding is dan zullen klanten dat icoontje niet zien.

Via het tabblad 'Cards' > Campaigns > Content manager kan je de lay-out van je coupons instellen die getoond worden op je coupon directory.

Klik op 'Homepage' en vul de titel en subtitel van de coupon in.

Klik op 'General settings' en kies het tabblad 'Description' om de beschrijving van de coupon te wijzigen.

Bijgewerkt op: 04/10/2022