Hoe kan ik kortingscodes voor webwinkels weergeven op de validatiepagina van mijn coupon?

Om een kortingscode weer te geven op de validatiepagina van je coupon, ga je naar validatie opties onder After Claim van je coupon bouwer

Daar kun je een couponwaarde instellen op de validatiepagina. Maar de coupon waarde kan worden veranderd in 'Promo code' en dat kan fungeren als een kortingscode. zie onderstaande afbeeldingen

Hier is hoe de kortingscode eruit ziet op de validatie pagina

Bonus tip: Je kan ook een redirect knop naar je webshop instellen op de validatie pagina.
De redirect knop kan de klant naar een webpagina van je webshop leiden waar ze de code kunnen invoeren. Bekijk de voorbeeld afbeelding hieronder.
Deze knop is beschikbaar op aanvraag. Neem contact op met ons support team om deze knop in te schakelen in je account. Indien ingeschakeld kan je een knop tekst + knop URL toevoegen bij de validatie instellingen.

Bijgewerkt op: 27/01/2022