Artikelen over: Facturering en prijzen

Hoe kan ik de terugkerende betalingen tijdelijk stopzetten?

Als je het Coupontools platform voor een bepaalde periode niet nodig hebt, kun je het betalingsplan op elk moment stopzetten en het later weer activeren zonder je account, campagnes en instellingen te verliezen. Gedurende deze periode heb je nog steeds toegang tot je account in proefmodus. U kunt nog steeds campagnes aanmaken in de proefmodus.

De maximale duur van je bevriezingsperiode kan 3 maanden zijn

Ga naar 'plannen & prijzen'

Klik op 'Annuleer betaling abonnement'

Nu kan je kiezen voor 'tijdelijk bevriezen' of 'abonnement opzeggen'

Om betalingen tijdelijk te stoppen en je account in leven te houden selecteer je 'Tijdelijke bevriezing betalingen'

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je je betalingen hebt bevroren.

Wanneer je je betalingsabonnement opnieuw wilt activeren, log je gewoon in met je accountgegevens, en selecteer je 'upgrade nu' op het dashboard.

Ons platform zal je begeleiden hoe je je betalingsabonnement opnieuw kan activeren.