Kan ik de coupons van mijn subaccount bekijken voor ik ze toevoeg aan mijn coupon directory?

Ja, in onze software hebben we een "review manager" waar je alle coupons kunt zien die je klanten hebben gemaakt en live willen zetten in je coupon directory. Hiermee kan je ook de coupon accepteren of weigeren.

Waarom zou ik de review manager nodig hebben?

Als je bedrijven een subaccount laat aanmaken en hun eigen coupons aan je coupon directory/app laat toevoegen, kun je de review manager gebruiken. De subaccount kan een coupon in de "review" mode zetten nadat deze is aangemaakt.

Jij, de beheerder van de app / coupon directory ontvangt een melding elke keer als er een subaccount of nieuwe coupon wordt toegevoegd, en je kan de coupon zelf accepteren of afwijzen.

Als je een coupon weigert dan kun je ook noteren waarom hun coupon is geweigerd (bijvoorbeeld, niet genoeg info over de coupon, typefout, verkeerde save methodes, etc... .) en de subaccount zal een notificatie ontvangen om hun coupon te updaten.

Dit is wat de hoofdaccount ziet nadat de subaccount hun coupon ter beoordeling heeft ingediend:

Wanneer je op 'Weigeren' klikt, kun je noteren waarom de coupon is geweigerd:

Wanneer je op 'Goedkeuren' klikt, kun je de coupon toevoegen aan een van je coupon mappen:

Dit is wat de sub-account ziet wanneer hij/zij zijn/haar coupon wil indienen in je directory:

P.S. Als je onze "review manager" functie niet ziet in je account, neem dan contact op met support@coupontools.com en we zullen het voor je inschakelen!

Voel je vrij om contact met ons op elk gewenst moment via e-mail (info@coupontools.com) of je kan contact opnemen met onze chat-ondersteuning op je dashboard.

Bijgewerkt op: 06/01/2022