Artikelen over: Gamified Coupons

Kan ik de prijsafbeelding op de validatiepagina laten zien?

Ja, je kan prijs afbeeldingen toevoegen op de validatie pagina van je gamified coupons (kraskaart, draaiwiel en gokautomaat)

OPMERKING: Dit is alleen mogelijk met Zilver of met Goud.

Hier is hoe jij je prijsafbeelding kunt tonen op de validatie pagina van je gamified coupon:

1: Upload jouw prijs afbeeldingen op de prijs instellingen sectie

2: Ga naar de validatie sectie nadat je prijsafbeeldingen hebt geupload

3: Op Valideer opties, is er een optie die zegt 'Toon de winnaar afbeelding'

4: Nu dat je het hebt aangezet, is het tijd om het te testen op je coupon!
Open het op een nieuw tabblad van uw browser en zie de resultaten

Spel pagina

Validatie pagina met prijs afbeelding

Bijgewerkt op: 24/01/2022