In je account vind je alle facturen/ontvangsten van elke betaling die je hebt gedaan.

Let op: Het kan tot 2 werkdagen duren voordat een factuur is gegenereerd na een betaling.

Om je facturen te downloaden, klik je op je gebruikersnaam rechtsboven in je dashboard en selecteer je 'Facturering'

Het tabblad rechts naast 'Facturering' is 'Factureringslogboek (1)'. Daar zie je een lijst van al je facturen.

Om de facturen te downloaden, klikt je op de knop 'Factuur (2)'.