Artikelen over: Vouchers

Kan ik een unieke validatiecode of streepjescode tonen aan elke voucher?

Ja, je kan je eigen validatie codes of barcode waarden importeren en deze combineren met voucher aankopen.

Maak eerst je voucher met de voucher builder.

Ga naar de "Validatie methoden" onder "Na aankoop" en zet 'Toon uw eigen geïmporteerde validatie codes' aan.

Een knop met de tekst 'Beheer je eigen validatiecodes' zal er direct naast verschijnen.

Hoe importeer je unieke barcodes?

Klik op "Importeren" om de pagina te openen waar je je validatiecodes kan importeren.

Hoe stel ik mijn voucher in om deze barcodes weer te geven?

Als je de "Importeer je eigen validatie codes" hebt aangezet zal het de validatie code weergeven.

Optioneel kan je ook een barcode weergeven:
in de "validatie methoden" pagina kan je "toon een barcode" aanzetten en het barcode formaat selecteren (bv QR code, GS1, UPCA, etc)

Hoe ziet het eruit voor consumenten die de voucher gekocht hebben?

Onze software zal voor elke aankoop van een voucher een (1) unieke barcodewaarde of validatiecode verzamelen en deze op de validatiepagina weergeven.

Bijgewerkt op: 06/01/2022