In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je alle geregistreerde gebruikers kunt vinden.

Waar te vinden?

Navigeer naar je mappenoverzicht. Druk dan op 'acties' en selecteer 'geregistreerde gebruikers'

Het onderstaande overzicht opent zich.

Export knop: Exporteer alle map registraties naar een CSV bestand voor verdere analyse.

Nieuwe gebruiker toevoegen: Handmatig een nieuwe gebruiker toevoegen aan je directory. Er verschijnt een venster waar je alle inloggegevens kunt invullen. De gebruiker ontvangt een mail met de credentials erachter.

Details: Meer interessante details over die specifieke gebruiker. Meer hierover later in het artikel.

Uitschakelen knop: Toegang ontzeggen voor een specifieke gebruiker. Indien uitgeschakeld, verschijnt er een modal op de map dat de toegang van de gebruiker is uitgeschakeld. De uitschakelknop zal veranderen in een inschakelknop. Op deze manier kan je die specifieke gebruiker opnieuw toegang geven indien nodig.

Verwijder knop: Verwijder de gebruiker. Hou er rekening mee dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt en dat de gebruiker zich opnieuw zal moeten registreren.

Meer over '3' - de details.

Alle gebruikersgegevens van die specifieke klant.

Factureringsgegevens. Je kan ook het billing log bekijken.

Stuur reset link: zo kan je die klant een wachtwoord reset link geven per email. Ook een 'uitschakelen' en 'verwijderen' knop.

Campagne interactie log: Bekijk met welke campagnes de gebruiker interactie heeft gehad en de status van de campagnes (bekeken, gespeeld, geclaimd of gevalideerd)

Andere methoden?

Gebruik de API om alle gegevens in JSON op te halen.

https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks
Gebruik Zapier om de nieuwe geregistreerde gebruikers autmatisch toe te voegen aan andere platformen.

https://www.coupontools.com/en/zapier-integration