Waar kan ik de gebruikers die zich voor mijn coupon directory hebben geregistreerd, bekijken, beheren en exporteren?

In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je alle geregistreerde gebruikers kunt vinden.

Waar te vinden?

Navigeer naar je directory overzicht. Druk dan op 'acties (1)' en selecteer 'statistieken (2)'

Het onderstaande overzicht opent zich.

Export knop: Exporteer alle map registraties naar een CSV bestand voor verdere analyse.

Blokkeer knop: Toegang ontzeggen voor een specifieke gebruiker. Indien uitgeschakeld, verschijnt er een modal op de map dat de toegang van de gebruiker is uitgeschakeld. De blokkerknop zal veranderen in een onblokkeerknop. Op deze manier kan je die specifieke gebruiker opnieuw toegang geven indien nodig.

Activiteit: Meer interessante details over die specifieke gebruiker. Hier kan je zien welke interacties de gebruiker had met je directory en de factureringsgegevens vinden.

Andere methoden?

Gebruik de API om alle gegevens in JSON op te halen.

https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks
Gebruik Zapier om de nieuwe geregistreerde gebruikers autmatisch toe te voegen aan andere platformen.

https://www.coupontools.com/en/zapier-integration

Bijgewerkt op: 06/10/2022