Artikelen over: Facturering en prijzen

Wat is een " gebruikersinteractie "?

Een gebruikersinteractie wordt gedefinieerd wanneer:

Een coupon wordt geopend via web view of API call.

Als een gebruiker een coupon opent, claimt, opslaat en/of valideert is er sprake van 1 gebruikersinteractie.

Bv.
Een gebruiker opent en claimt de coupon = 1 interactie
Een gebruiker opent, claimt en valideert de coupon = 1 interactie.

Een loyalty kaart gebruiker heeft punten of zegels ontvangen

We berekenen geen "gebruikersinteractie" wanneer een bot de coupon bezoekt (bijv. Google crawler, Facebook crawler)

Gebruiker interacties worden niet opgeteld als iemand probeert om de pagina van de coupon link meerdere malen te vernieuwen

Alle gebruikersinteracties worden standaard gereset op de eerste dag van elke maand.