Artikelen over: Validatie

Werkt de validatie ook wanneer de consument de coupon afdrukt in plaats van hem digitaal te gebruiken?

Ja, wanneer je een coupon uitprint zie je een QR-code, validatie widget code en/of barcode.

Hier is een voorbeeld van hoe een afgedrukte coupon eruit ziet met validatie methoden.

Het validatie proces blijft dus exact hetzelfde als digitaal als je gebruik maakt van: QR code validatie of barcode validatie of de validatie widget/app.
De fysieke stempel apparaat en op mobiel apparaat oplossing zal niet werken op de gedrukte coupon.

Bijgewerkt op: 27/01/2022