Artikel über: Vouchers

Coupons VS Vouchers. Wat is het verschil?

Coupons en vouchers zijn bijna hetzelfde. Maar wij, bij Coupontools, zien het als volgt.

In marketing kan een coupon worden ingewisseld voor een financiële korting of een korting bij aankoop van een product. Bijv. 30% korting, give-aways, en pay 1 receive 2.
Coupons worden vooral gebruikt voor kortingen op verschillende gebieden (restaurants, detailhandel, hotels, enz.). Er is geen betaling nodig (maar het is wel mogelijk om dit op een coupon in te stellen) om een korting te ontvangen.
Coupons hebben verschillende claim acties om ze ingewisseld te krijgen.

Deze claim acties zijn:

Delen op Facebook


Persoonlijke gegevens invoeren


Installeer een app


Een video bekijken


Vouchers zijn als cadeaubonnen. De klanten doen een betaling via de voucher om een bewijs van de gekochte waarde te ontvangen die hij/zij in de toekomst kan inwisselen. Stripe en PayPal zijn onze huidige betalingsproviders die we ondersteunen in het Coupontools platform.
Vouchers worden ook naar het e-mailadres van de klant gestuurd onmiddellijk nadat deze zijn/haar persoonlijke gegevens heeft ingevoerd. De e-mail zal ook de order/betalingsbevestiging bevatten.
Houd in gedachten dat de waarde van de voucher in één bezoek moet worden verbruikt. Het kan niet over meerdere bezoeken worden verdeeld.


Zo ziet de validatiepagina van een coupon eruit:
Zo ziet de validatiepagina van een voucher eruit:

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!